Снимки: trafficnews.bg23-годишната Вероника Стефанова от Пловдив работи една все още нестандартна

...
Снимки: trafficnews.bg23-годишната Вероника Стефанова от Пловдив работи една все още нестандартна
Коментари Харесай

Красавица от Пловдив е най-младата тираджийка у нас

Снимки: trafficnews.bg

23-годишната Вероника Стефанова от Пловдив работи една към момента ексцентрична за дами в България специалност. Момичето е най-младата камионджийка у нас и тотално разруши клишето, че би трябвало да си мъж, с цел да си зад кормилото на тежкотоварен автомобил. 

Пловдивчанката и нейният сателит в живота Петър Пенов, който също практикува тази специалност, са избрали живот на колела, а за тяхната вдъхновяваща история описа майката на Вероника - Тони, пише trafficnews.bg.

Тя споделя, че сега двамата се намират в Италия и няма самообладание напълно скоро да ги посрещне в България и родния Пловдив. 



" Очаквам да се приберат към 15 декември. Това ще е един ексцентричен подарък за Коледа от мен за нея и годеникът й Петър Пенов. ", споделя  майката на Вероника - Тони Стефанова. 

Вероника е родена на 14 юни 1996 година в Пловдив. Завършва Рекламна графика в СОУ " Св.Св. Кирил и Методий " - Пловдив, а по-късно и Графичен дизайн в ЧПК " Омега ". 



Петър е четири години по-голям от Вероника и е ученическата й обич, а погледите им за първи път се срещат, когато са в 5-ти клас.  

С течение на времето другарството прераства в обич. По-късно идва интервал на разлъка, в случай че може да бъде наречена по този начин, защото Петър се обръща към своята обичана с трогателните думи " Ще те очаквам да станеш на 18 години и тогава отново можем да бъдем дружно. " И в действителност става по този начин! 



Оттогава до ден сегашен те са неразделни, а преди няколко месеца, точно на рождения й ден - 14 юни, Петър пада на колене пред своята обичана с пръстен в ръка и въпрос " Ще се омъжиш ли за мен? ", а тя без ни минимум да се замисли дава отговор с по този начин чаканото " Да ". 

Петър дълго време работи като камионджия и точно това е повода бензинът в кръвта на Вероника да се възпламени. Година и половина тя пътува с Петър в чужбина - Италия, Германия, Белгия. След това взема решение да изкара шофьорски курс за тежкотоварни коли и на 8 октомври е назначена публично на работа.



" Никога не съм мислила, че щерка ми ще кара тир. В началото бях шокирана и все повтарях, че мама не я е гледала 23 години, с цел да стане камионджийка. Но тя го реши и сподели, че нищо не може да повлияе на нейното решение. Сега е доста удовлетворена и щастлива. " - описа майка й Тони Стефанова. 

Приятелите й също реагират необичайно и са откровено учудени от решението на Вероника. В същото време и се възхищават за смелостта и за това, че макар, че тираджийството е по-популярно като мъжка специалност, тя се оправя и го прави с готовност. 

В момента Петър и Вероника карат един тир. Двамата работят по 16 часа - през половината време стопират по паркинги, където си готвят, къпят се и лягат да почиват. Почивните им дни са в събота следобяд и неделя, като обикновено гледат телевизия, пазарят си и се събират с сътрудници, трансформирали се в другари.

" На нея доста й харесва, даже доста пъти ми е споделяла, когато не е на работа, че не може да си откри нещата във у дома и чака с неспокойствие да си отиде в нейната боксониерка, с цел да й е всичко на една ръка разстояние.

Харесва й този метод на живот и времето й лети доста бързо ", приключва своя описа най-близкият човек на Вероника - нейната майка. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР